Wendy is een Belgisch die enkele jaren geleden op rondreis ging naar Sri Lanka met een reisorganisatie. Nadat ze de heilige berg Adam’s Peak gingen beklimmen kreeg Wendy last van haar knieën. De lokale gids Neranjan Bandara heeft haar dan naar beneden en gedragen en dat was het begin van iets moois.

Wendy is toen verhuisd naar Sri Lanka waar ze samen de Homestay hebben gebouwd dicht bij het ouderlijke huis van Neranjan. Het geluk is ondertussen bezegeld met 3 prachtige dochter: Siyara, Sayuni en Shaniya.

Neranjan heeft een bijna haast encyclopedische kennis van de lokale fauna en flora en van de geschiedenis van zijn land. Als hij niet met toerisme bezig is vind je hem terug in de keuken. Hij houdt van koken en wil in de toekomst ook zijn eigen restaurant beginnen.

Wendy spreekt graag met de gasten en houd zich verder bezig met de kinderen en de rest van het huishouden.

Verder verwelkomen de kinderen, schoonouders en Duitse scheper Roxy je graag in Sandalwood Valley.

Waarom Voor ons kiezen

We houden ervan om de echte Sri lankaanse cultuur en tradities te delen met de gasten zoals de bekende gastvrijheid en hun culinair te laten genieten met de zeer lekkere traditionele keuken of Westerse keuken.

Onze homestay is gelegen in een klein dorpje met prachtig uitzicht en veel fauna en flora.

Verder is er de mix tussen een Belgische en een Sri Lankaan met voordeel dat de lokale een grote kennis heeft over zijn land, zijn cultuur en gewoonte en de taal spreekt. De Belgische kent de Westerse wereld heel goed en spreekt Nederlands, Engels en Singalees.

We helpen je graag verder met het organiseren van je reis of verwennen je in onze homestay.

Wat andere zeggen over ons